Suomeksi På svenska

Opiskelijan liittyminen Psykologiliiton jäseneksi

Psykologiliitolla ei ole erillisiä opiskelijajäseniä, vaan opiskelijat ovat samanlaisia jäseniä kuin muutkin. Opiskelijoille kuuluvat kaikki samat edut kuin muillekin jäsenille. Opiskelijoiden jäsenyys maksaa vain 15e/vuosi. Katso lisätietoa opiskelijoiden jäsenyydestä ja kaikki edut täältä!

Valmistuneille psykologeille on oma liittymislomake, joka löytyy täältä.

Omat tiedot

Henkilötunnus *

Anna hetu muodossa 010101-0101 tai 010101A0101

Etunimet *

Sukunimi *

Kutsumanimi *

Puhelin *

Osoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Maa

Jätä tyhjäksi, jos asut Suomessa

Kieli

Psykologiliiton palvelukieli on suomi. Laskupohjat itsemaksaville tulevat valitulla kielellä.
Liitto ei luovuta jäsenten henkilötietoja suoramarkkinointitarkoitukseen.

Sähköpostiosoite

Vaihtoehtoinen sähköpostiosoite


Koulutustiedot ja pätevyydet

Opintojen alkupäivämäärä *

Koulutusohjelma *

Muu koulutusohjelma

Opiskelijajäseneksi kelpaa PsM-tutkintoon johtava koulutus. Tämä lomake on tarkoitettu vain perustutkintokoulutuksessa opiskeleville.

Yliopisto *

Psykologiliittoon voi liittyä opiskellessaan suomalaisessa yliopistossa psykologin tutkintoon johtavassa koulutuksessa tai suoritettuaan psykologin tutkinnon. Ulkomailta valmistuneet voivat hakea jäsenyyttä, kun heillä on lupa harjoittaa psykologin ammattia Suomessa.

Ulkomainen yliopisto

Täytä tämä, jos valitsit ulkomaisen yliopiston

Arvioitu valmistumispäivä *


Opintoihin kuuluva 30op harjoittelu

Työnantaja *

Opiskelijan kannattaa liittyä Opettajien työttömyyskassaan viimeistään harjoittelun alkaessa. Opiskelijan kassajäsenyyden ehtona on psykologian maisterin tutkinnon opinto-oikeus sekä työskentely psykologin ammattiin valmentavassa tai

Työpaikka *

siihen rinnastettavassa palkkatyössä kassaan liittymisen ajankohtana. Katso lisätietoja opiskelijan kassajäsenyydestä täältä. Lisätietoja: jasenpalvelu@psyli.fi

Harjoittelun alkupäivä *

Opiskelijan kassajäsenyyden ehtona on psykologian maisterin tutkinnon opinto-oikeus sekä työskentely psykologin ammattiin valmentavassa tai siihen rinnastettavassa palkkatyössä kassaan liittymisen ajankohtana.

Harjoittelun loppupäivä

Katso lisätietoja opiskelijan kassajäsenyydestä täältä. Lisätietoja: jasenpalvelu@psyli.fi

Jäsenyystiedot ja yhteenveto

Jäsenyhdistys *

Jäseneksi liitytään alueelliseen psykologiyhdistykseen, jonka kautta kuulutaan Psykologiliittoon. Alueellisen yhdistyksen voi valita opiskelu- tai asuinpaikan mukaan. Opiskelijat ovat tervetulleita mukaan myös paikallisyhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin ja tutustumaan sen kautta työelämässä oleviin kollegoihin.

Psykologiliittoon liittymispäivä *

Opiskelijan jäsenmaksu on 15 € ja se peritään kerran vuodessa keväällä. Syksyllä liittyvät saavat loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi.

Lisätietoja

/ 500

Kampanjakoodi